PRESENTATIONER KAN SKE PÅ OLIKA VIS. SOMLIGA SKAKAR HAND ANDRA KYSSER KINDER. HÄR I BLOGGLAND SKRIVER VI RADER MED HUMOR OCH KÄRLEK

Mitt namn är Carolin Andersson, född och uppvuxen i Årsunda men bor idag i Sandviken. Här bor jag i en STOR liten lägenhet, med mina tre hundar och karl. Adam, killen som fick mina knän att ge vika sommaren2011. Efter flera års letande efter min egen mrRight - hittade jag honom på dans i Hedesunda. Mina fyrbenta kärlekar kommer i närmare presentation nämnas i senare inlägg, men kortfattat så lyssnar dom (oftast) till namnen Wilma, Bodil och Mårten. Wilma, en 12årig CockerSpanielflicka som är nyckeln till min lycka. Mina drömmars uppfyllelse och en stor del av mig själv. Mamma till min nästa, Bodil. Bodil är en snart 7 år fyllda Engelsk Cocker Spaniel. En riktigt egen fröken, som ingen annan men också en underbar vän. Och så sist men inte minst, Mårten vår nyaste lillebror i familjen. En 9 månaders Goldenvalp som bott hos oss i ungefär 3 veckor och det går bättre än jag någonsin trott. En charmör och gullplutt.

Här bor vi och i Årsunda, Åkra ligger vårt andra hem. Hemmakär som jag är kan jag inte riktigt släppa mitt älskade barndomshem, då det enligt min egen mening är paradiset på denna jord. Drömmen om ett eget hus vid sjökanten är något som funnits hos mig sedan barndomsben och vem vet? För övrigt går jag min fjärde termin inom lärarutbildningen. Inriktning Svenska-SO och om ungefär tre terminer kan jag ge mig ut i arbetsvärlden igen. För att fullfölja en annan dröm. Jag spelar också fotboll och har gjort det så länge jag kan minnas. Förra året tröttnade jag, men nu är gnistan tillbaka. Jag trivs med fotbollen igen. Min övriga fritid och otid spenderar jag med hundar. Utställning. Träning och vardag. Mitt hundliv är utmärkt, precis som det är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0